200 gr ljus blockchoklad
50 gr mörk blockchoklad
20 gr kokosfett
2 msk flytande honung
2 msk hackad mandel
2 msk flagad fryst nougat
Smält chokladen i vattenbad.
Tillsätt kokosfett och honung.
Tillsätt hackad mandel och nougat
Häll upp i formar eller som jag, i silikonform.
Ställ in i frysen att stelna.
Förvara dem gärna i kylen, men ta fram dem i rumstemperatur innan de ska ätas så smakar de mest och bäst :)
50 gr mörk blockchoklad
20 gr kokosfett
2 msk flytande honung
2 msk hackad mandel
2 msk flagad fryst nougat
Smält chokladen i vattenbad.
Tillsätt kokosfett och honung.
Tillsätt hackad mandel och nougat
Häll upp i formar eller som jag, i silikonform.
Ställ in i frysen att stelna.
Förvara dem gärna i kylen, men ta fram dem i rumstemperatur innan de ska ätas så smakar de mest och bäst :)
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar