lördag 8 september 2012

smördegsplattor med fyllning


Smördegsplattor
valfri topping tex

  • Parmaskinka, ruccola och valfri färskost (se bild)
  • Kräftost (se bild)
  • Salami + brie
  • Pesto
  • Valfri smaksatt smältost, t ex kräft, räk, bacon, blåmögel, västerbotten
  • Parmesanost

  • Gör så här:

    Delar dem på mitten, lägger på plåt med bakplåtspapper
    och toppa med din fyllning.
    Pensla kanterna med ägg (ger glans och finate färg).
    In i 200 grader, i mitten av ugnen, i runt 10 min eller tills de fått fin färg och rest sig.



    • Parmaskinka, ruccola och valfri färskost (se bild)
    • Kräftost (se bild)
    • Salami + brie
    • Pesto
    • Valfri smaksatt smältost, t ex kräft, räk, bacon, blåmögel, västerbotten
    • Parmesanost

    Recept ifrån saras delikatesser

    Inga kommentarer:

    Skicka en kommentar