Ingredienser:
500 g | räkor med skal, (200 g utan skal) |
---|---|
200 g | philadelphiaost |
2 msk | majonnäs |
1,5 tsk | rivet citronskal |
3 msk | hackad rödlök |
1 tsk | pepparrot |
3 msk | hackad dill |
salt | |
nymald vitpeppar | |
4 st | 4 ark mjuka, rektangulära tunnbröd |
Gör så här:
Skala och hacka räkorna.
Blanda räkor, färskost, majonnäs, citronskal, lök, pepparrot och dill.
Smaka av med salt och peppar.
Fördela räk-röran på bröden. Rulla ihop till rullar från långsidan.
Vira först in rullarna i plastfolie och därefter i aluminiumfolie för stadgans skull.
Förvara rullarna i kylen och skär upp varje rulle i sex bitar vid servering.
Garnera gärna med en räka, citron och dill.
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar