söndag 30 september 2012

Räksnurror

ca 24 st
Ingredienser:                          
500 g räkor med skal, (200 g utan skal)
200 g philadelphiaost
2 msk majonnäs
1,5 tsk rivet citronskal
3 msk hackad rödlök
1 tsk pepparrot
3 msk hackad dill
salt
nymald vitpeppar
4 st 4 ark mjuka, rektangulära tunnbröd

Gör så här:
Skala och hacka räkorna.
Blanda räkor, färskost, majonnäs, citronskal, lök, pepparrot och dill.
Smaka av med salt och peppar.
Fördela räk-röran på bröden. Rulla ihop till rullar från långsidan.
Vira först in rullarna i plastfolie och därefter i aluminiumfolie för stadgans skull. 
Förvara rullarna i kylen och skär upp varje rulle i sex bitar vid servering.
Garnera gärna med en räka, citron och dill.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar