Receptet är beräknat till ca 4-6 personer.
Ingredienser
Gör så här
1. Sätt ugnen på 225 °C.
2. Mixa nötter och havregryn i en matberedare.
3. Lägg blandningen i en skål och tillsätt smör, råsocker, vaniljsocker, kanel och kardemumma.
4. Smörj en pajform med smör och fördela päronen i formen.
5. Bred över röran och grädda mitt i ugnen i 15–20 minuter.
Servera med en klick vaniljkesella.
2. Mixa nötter och havregryn i en matberedare.
3. Lägg blandningen i en skål och tillsätt smör, råsocker, vaniljsocker, kanel och kardemumma.
4. Smörj en pajform med smör och fördela päronen i formen.
5. Bred över röran och grädda mitt i ugnen i 15–20 minuter.
Servera med en klick vaniljkesella.
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar