Antal portioner:4 Färdigt på: 30 min
Ingredienser
Gör så här
1. Mosa hallonen med hjälp av en gaffel eller i matberedare.
2. Passera hallonmoset genom en sil och kasta bort kärnorna (eller spara dem och blanda i yoghurten till frukost).
3. Blanda honung och yoghurt väl.
4. Vänd försiktigt ner hallonpurén och blanda väl tills färg och konsistens är jämn.
5. Vispa grädden hårt och blanda ned den i yoghurt- och hallonblandningen.
6. Tillsätt den krossade chokladen och blanda ytterligare en gång.
7. Portionera upp desserten i 4 portionsglas och garnera med hallon och mynta- eller citronmelissblad.
8. Servera genast eller täck över med plastfolie och kyl upp till 8 timmar.
2. Passera hallonmoset genom en sil och kasta bort kärnorna (eller spara dem och blanda i yoghurten till frukost).
3. Blanda honung och yoghurt väl.
4. Vänd försiktigt ner hallonpurén och blanda väl tills färg och konsistens är jämn.
5. Vispa grädden hårt och blanda ned den i yoghurt- och hallonblandningen.
6. Tillsätt den krossade chokladen och blanda ytterligare en gång.
7. Portionera upp desserten i 4 portionsglas och garnera med hallon och mynta- eller citronmelissblad.
8. Servera genast eller täck över med plastfolie och kyl upp till 8 timmar.
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar