Ingredienser
200 g smör
200 g mörk choklad
4 ägg
1 Dubbel Japp
2 dl socker
2 1/2 dl vetemjöl
1 krm salt
2 dubbel- Dajm
Gör så här
Smält smör och bryt ned choklad & Japp.
Vispa ägg och socker vitt och fluffigt.
Blanda ner chokladsmeten.
Rör sedan ner vetemjöl och salt.
Häll smeten i en form med löstagbara kanter och smula Dajmen ovanpå.
Grädda i nedre delen av ugnen i 200 grader i 11 minuter.
Låt kakan stå till sig i några timmar i kylen.
Vispa ägg och socker vitt och fluffigt.
Blanda ner chokladsmeten.
Rör sedan ner vetemjöl och salt.
Häll smeten i en form med löstagbara kanter och smula Dajmen ovanpå.
Grädda i nedre delen av ugnen i 200 grader i 11 minuter.
Låt kakan stå till sig i några timmar i kylen.
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar