fredag 26 oktober 2012

Små snittar med olika tillbehör

IngredienserPålägg 1
Brieost
Valnötter

Pålägg 2
Getost
Vindruva (halv)

Pålägg 3
Kalix Löjrom
Gräddfil/smetana
Hackad rödlök

 Pålägg 4
Chevréost
Färska fikon

Pålägg 10
Parmaskinka
Honungsmelon

Valfritt bröd, blanda gärna både ljust och mörkt

Gör så här: Skär små fyrkanter av valfritt bröd (ska vara ca 2-3 cm),
eller stansa ut med en liten. Man kan nu välja att små brödfyrkanterna snabbt i pannan,
eller bara använda dem som de är.
Man kan välja att smöra med lite färskost om man vill.
Lägg upp dem på ett tallrik/fat/bricka och börja sedan dekorera.
TIPS!Tänk på att de små Canapeérna ska kunna gå att äta med fingarna,
dvs lägg inte på för mycket på dem.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar