Ingredienser
1 dl | vispgrädde |
---|---|
1 tsk | kanel |
0,5 tsk | kardemumma, malen |
0,5 tsk | ingefära, malen |
0,5 tsk | kryddnejlikor, malda |
25 g | smör |
125 g | mörk choklad |
Rullas i:
2 msk | kakao |
---|
Tillagning
1. Koka upp grädden med kryddorna.
2. Rör ner och låt smöret och den sönderbrutna chokladen
smälta i den.
3. Ställ smeten att stelna ett par timmar i kylen.
4.Ta ut med kuljärn eller tesked och forma runda tryfflar.
2. Rör ner och låt smöret och den sönderbrutna chokladen
smälta i den.
3. Ställ smeten att stelna ett par timmar i kylen.
4.Ta ut med kuljärn eller tesked och forma runda tryfflar.
Låt dem stelna i kylen och rulla därefter i kakao.
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar