fredag 27 april 2012

tunnbrödrullar

ca 25 st:
110 gram Rökt, skivat nötkött
1 st Cantadou Pepparrot
2 dl creme fraiche
0,5 st liten purjolök
5 st Skivor, mjukt tunnbröd
salt & peppar
Cayennepeppar & Paprikapulver

GÖR SÅ HÄR

  1. 1. Ansa, skölj och strimla purjolöken fint. Strimla och hacka nötköttet. Blanda noggrannt med creme fraichen och färskosten. Smaka av med kryddor.
  2. 2. Bred ut blandningen på tunnbrödet och rulla ihop från kortsidorna. Rullar man från långsidorna blir bitarna så små när man skär dom.
  3. 3. Rulla in tunnbrödrullarna i plastfolie, ganska hårt. Låt stå i kylen ett par timmar med skarven nedåt.
  4. 4. Skär sedan i skivor!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar