ca 30 min
4 st äpplen |
2 msk |
1 tsk kanel |
0,5 dl flytande hounung |
100 gram nötter |
Tillagning
1. Sätt ugnen på 200°C.
2. Skala och kärna ur äpplena, dela dem i klyftor.
3. Varva äpplen med sockret och kanel i en ugnsfast form.
4. Hacka nötterna, (t ex valnötter, mandlar, hasselnötter, och pistagenötter) strö dessa över äpplena och toppa med honung som karamelliserar sig på toppen.
5. Servera med Vaniljglass
2. Skala och kärna ur äpplena, dela dem i klyftor.
3. Varva äpplen med sockret och kanel i en ugnsfast form.
4. Hacka nötterna, (t ex valnötter, mandlar, hasselnötter, och pistagenötter) strö dessa över äpplena och toppa med honung som karamelliserar sig på toppen.
5. Servera med Vaniljglass
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar