Lättlagad pastagratäng- perfekt i matlådan
7 dl |
400 gram |
1 st |
1 burk(ar) |
1,5 st |
1 påse |
Tillagning
1. Koka pastan enligt anvisningar.
2. Sätt ugnen på 250 °.
3. Ansa purjolöken och skär i skivor och bryn. Hetta upp matfett i stekpannan och bryn köttfärs tillsammans med purjolöken.
4. Tillsätt tomatkross, vitlök och låt småputtra ca 5 minuter. Smaka av med kryddor
5. Varva pasta och köttfärsröra i en eldfast form. Häll över osten och gratinera i 10 minuter högt upp i ugnen.
Dela i portionsstorlek och frys. Servera med sallad, tomat och paprika.
2. Sätt ugnen på 250 °.
3. Ansa purjolöken och skär i skivor och bryn. Hetta upp matfett i stekpannan och bryn köttfärs tillsammans med purjolöken.
4. Tillsätt tomatkross, vitlök och låt småputtra ca 5 minuter. Smaka av med kryddor
5. Varva pasta och köttfärsröra i en eldfast form. Häll över osten och gratinera i 10 minuter högt upp i ugnen.
Dela i portionsstorlek och frys. Servera med sallad, tomat och paprika.
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar