lördag 30 juli 2011

Pastagratäng

Pastagratäng
Lättlagad pastagratäng- perfekt i matlådan
                                
Pastagratäng

Ingredienser


7 dl 
400 gram
1 st
<>
1 burk(ar)
1,5 st
1 påse

Tillagning

1. Koka pastan enligt anvisningar.
2. Sätt ugnen på 250 °.
3. Ansa purjolöken och skär i skivor och bryn. Hetta upp matfett i stekpannan och bryn köttfärs tillsammans med purjolöken.
4. Tillsätt tomatkross, vitlök och låt småputtra ca 5 minuter. Smaka av med kryddor
5. Varva pasta och köttfärsröra i en eldfast form. Häll över osten och gratinera i 10 minuter högt upp i ugnen.
Dela i portionsstorlek och frys. Servera med sallad, tomat och paprika.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar