Receptet kommer ifrån Lisas godbitar, så smarrigt.
Ingredienser:
3 st choklad tårtbottnar
Vit chokladkräm,
Mjölkchoklad frosting,
Kulor för dekoration
Vit chokladkräm:
100 g vit choklad
3 dl grädde
Mjölkchokladfrosting:
200 g mjölkchoklad
200 g färskost
50 g mjukt smör
50 g florsocker
Gör så här:
Lägg en tårtbotten längst ner, bred på hälften av den vita chokladkrämen,
en tårtbotten till, ett lager vit chokladkräm, en tårtbotten till.
Bred chokladfrosting runt sidorna på tårtan och tunt ovanpå.
Spritsa resten av frostingen till små toppar. Dekorera med kulor.
Går också bra såklart att bara bre på krämen och dekorera med tex riven choklad.
Gör gärna tårtan dagen innan så den får dra till sig
Vit chokladkräm
Smält chokladen och låt svalna. Vispa grädden ganska hårt.
Vänd i chokladen
Mjölkchokladfrosting:
Smält chokladen och låt svalna. Vispa färskost, smör och florsocker.
Tillsätt chokladen och vispa fluffigt med elvisp.
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar